سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ |۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 19, 2024
دبیر جامعه روحانیت شیراز

حوزه/ دبیر جامعه روحانیت شیراز گفت: بندگی و تکلیف محوری رمز نجات هر انسانی است و به ویژه در نظام اسلامی باید به این دو مهم توجه ویژه داشته باشیم تا ان شاءالله در مسیر اهل بیت علیهم السلام سعادتمند شویم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شیراز، حجت الاسلام والمسلمین سید محی الدین طاهری در گردهمایی مادرانه خانواده معنوی که در حوزه علمیه خواهران برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد با برکت حضرت فاطمه(س) و روز زن، اظهار کرد: اینکه حضرت زهرا(س) محور خلقت مطرح شده و در حدیث کساء به این موضوع اشاره شده به دلیل ویژگی های برجسته آن بانوی بزرگوار است که مهم‌ترین آنها دو خصلت برجسته است که در وجود پر برکت ایشان نهادینه بوده است.

وی افزود: اولین ویژگی، «بنده بودن» آن حضرت است به طوری که شب ها تا به صبح به عبادت مشغول بود و از فرط عبادت پاهای مبارکش ورم می کرد و برای همه ی مؤمنین دعا می کرد اما خود را فراموش می کرد چرا که محو در بندگی و عبودیت خدا بود.

تولیت آستان مقدس سید علاءالدین حسین(ع) با اذعان به جایگاه رفیع حضرت زهرا(س) نزد علمای اهل سنت و اشاره به احادیث ارزشمندی که از آنها برجای مانده است، عنوان کرد: حاکم نیشابوری که از عالمان اهل تسنن است در حدیثی صحیح از عایشه نقل می کند که هر زمان حضرت فاطمه(س) بر پیامبر (ص) وارد می شد وجود با برکت رسول اکرم (ص) به احترام ایشان از جای بر می خواست و با عشق و شعف خوش آمدگویی می کرد و جلو می آمد و بر دستان دخترش بوسه می زد، ابوبکر محمد بن حسین آجری از دیگر عالمان اهل تسنن به این حدیث می افزاید که حضرت فاطمه سلام الله علیها هم هر زمان پیامبر به دیدارش می آمد همین کار را متقابلا انجام می داد.

مسئول مدرسه علمیه محمودیه افزود: عشق و احترام پیامبر(ص) به حضرت زهرا (س) به اندازه ای بود که در زمان بیماری که منجر به مرگ ایشان شد و حتی توان راه رفتن و برخاستن نداشت، چون دختر گرامی ایشان به دیدارشان رفتند همان رفتار همیشگی‌ را تکرار کرد.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان اینکه ویژگی دوم حضرت زهرا(س) تکلیف محوری بود، خاطرنشان کرد: تکلیف محوری ویژگی بارز آن بانوی بی همتا بود و در هر جا و موضوعی به طور کامل رعایت تکلیف هایی که بر عهده داشت را می کرد و حتی زمانی که آیه خطاب به مومنین نازل شد که پیامبر (ص) را به مانند یکی از خود صدا نزنید، حضرت زهرا (س) که دختر آن حضرت بود از ترس اینکه نکند با پدر خطاب کردن وجود نازنین پیامبر (ص) از تکلیفی که دارد عدول کرده باشد، به همین خاطر او نیز مانند دیگران پیامبر (ص) را رسول الله (ص) صدا می کرد.

وی گفت: اینجاست که پیامبر(ص) خطاب به دختر بزرگوارش می فرماید که تو از من و من از تو هستم و تکلیف تو این است که مرا پدر صدا کنی تا هم قلب من شاد شود و هم خدا راضی گردد.

دبیر جامعه روحانیت شیراز با اذعان به اینکه تنها راه نجات ما نیز تمسک به همین دو ویژگی است، گفت: بندگی و تکلیف محوری رمز نجات هر انسانی است و به ویژه در نظام اسلامی باید به این دو مهم توجه ویژه داشته باشیم تا ان شاالله در مسیر اهل بیت علیهم السلام سعادتمند شویم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha